26 Gusht 2018, 12:37

Painful / Only 28, the renowned singer is divorced from life

E dhimbshme/ Vetëm 28-vjeç, këngëtari i njohur ndahet nga jeta

XING

E dhimbshme/ Vetëm 28-vjeç, këngëtari i njohur ndahet nga

Anëtari i grupit të njohur "We came as romans", Kyle Pavone, është ndarë nga jeta në moshën 28-vjeçare.

E dhimbshme/ Vetëm 28-vjeç, këngëtari i njohur ndahet nga

Lajmin e hidhur e dhanë shokët e tij të grupit në një postim në Instagram, ku nuk bënin të ditur arsyen e vdekjes së tij.

E dhimbshme/ Vetëm 28-vjeç, këngëtari i njohur ndahet nga

“Sot muzika humbi një tjetër talent me vdekjen e Kyle Pavone nga “We Came as Romans”. Jemi të shkatërruar nga ndarja e tij e parakohshme nga jeta. Do të na mungojë buzëqeshja e tij, sinqeriteti, shqetësimi i tij për të tjerët dhe talenti në muzikë.” 

E dhimbshme/ Vetëm 28-vjeç, këngëtari i njohur ndahet nga