31 Janar 2022, 19:16

'Përputhen''s competitor has been wanted by INTERPOL, Olsa Muhameti breaks the silence

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga INTERPOLI, Olsa Muhameti thyen heshtjen

XING

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga

Pak ditë më parë në “Përputhen” hyri Laureta Zyba, motra e Rrushes. Ajo u prit mirë nga konkurrentët, por jo dhe aq mirë në rrjet. Kjo sepse Laureta ka qenë e kërkuar nga INTERPOL-i në vitin 2018, si pjesë e një rrjeti mafioz serb. Ajo është kapur së bashku me një shtetas serb dhe dy malazezë, pas dy muajve kërkim.

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga

Konkurrentja është sulmuar shumë në rrjet, prandaj ka reaguar autorja e “Përputhen”, Olsa Muhameti. Ajo ka treguar se ka qenë në dijeni të shkuarës së saj, por të gjithë e meritojnë një mundësi të dytë.

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga

Ma keni nisur kaq shumë këtë lajm…Sigurisht që Laureta na i kishte treguar në audicione të shkuarën e saj, ajo që lexohet në dokumenta të paktën. Si çështje serioze do ta trajtojmë në Prime, ama unë kam një pyetje për të gjithë ju. A meriton një qënie njerëzore të ketë një shans të dytë në jetë? Unë mendoj që Po! “Për’puthen” nuk është një prohram vetëm dashurie, ne duam të japim dhe mesazhe e pse jo mundësi të dyta në jetë…Shpresoj i tillë të jetë rasti i Lauretës në fund…”, ka shkruar Olsa. 

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga

Konkurrentja e 'Përputhen' ka qenë në kërkim nga