19 Maj 2018, 23:00

Placed between models: Jessica Beberi ignores Oriola Marashi, what happened

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja ç’ndodhi

XING

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

E ftuar mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin” është modelja bukuroshe Xhesika Berberi e cila shpeshherë ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave për ngjashmërinë me Gigi Hadid, për karrierën në Amerikë por edhe jetën private.

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

Ashtu si të ftuarit e tjerë, edhe Xhesika sot i është përgjigjur pyetjeve nga Facebook-u ku një prej fansave e pyeste se cila është më e bukur Adrola Dushi apo Oriola Marashi.

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

Xhesika nuk e përmendi fare Oriolën duke u përgjigjur direkt: “Ça pyetje, Adrola Dushi”.

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

Kujtojmë që Xhesika dhe Adrola janë mikesha të ngushta dhe që e kanë ruajtur shoqërinë prej vitesh.

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja

Plasi mes modeleve: Xhesika Beberi injoron Oriola Marashin, ja