1 Prill 2022, 19:05

Plasi: 'I'm not like you', Beatrix returns to Bora after she published the song

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi publikoi këngën

XING

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Bora dhe Beatrix i kanë habitur të gjithë sot me veprimet e fundit. Ishte Bora ajo e cila njoftoi se sot do publikojë këngë me titull "Nuk jam si ti", në orën 20:00 dhe të gjithë menduan se ky është rreng për 1 prillin.

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Por prisni pak! Pak minuta pas Borës, edhe Beatrix njoftoi se do të publikojë këngë dhe titulli duket si thumb ndaj moderatores.

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

"As unë si ti", mban titullin kënga e Beatrixës. 

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Të gjithë jemi kureshtarë të dimë nëse vajzat po thumbojnë njëra-tjetrën, apo e kanë bërë me fjalë.

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi

Plasi: 'Nuk jam si ti', Beatrix i kthehet hapur fare Borës pasi