17 Gusht 2018, 00:49

Pregnant Albanian dancing 10 minutes before birth, this is the most beautiful video you will see today

Shqiptarja shtatzënë kërcen 10 minuta para lindjes, video më e bukur që do shihni sot

XING

Shqiptarja shtatzënë kërcen 10 minuta para lindjes, video më

Po bën xhiron e rrjetit së fundmi një video e publikuar nga një nutricioniste shqiptare me emrin Diola e cila ka frymëzuar të gjitha nënat e reja. Diola shihet duke kërcyer me bashkëshortin i cili punon gjinekolog. E reja shkruan se kërcimi është bërë 10 minuta para lindjes dhe se këto lëvizje ndihmojnë në qetësimin psikologjik dhe lindje më të shpejtë. Diola u bë nënë e një vajze për herë të tretë. "Ai momenti kur gjinekologu qëllon të jetë burri jot dhe kërcimtar i zoti", shkruan Diola video e të cilës ka arritur të marrë 100 mijë shikime dhe qindra komente.