1 Gusht 2018, 12:02

Prepare the proposal as in movies, the girlfriend makes the boy worse in front of everyone

Përgatiti propozimin si nëpër filma, e dashura i bën gjëmën djalit përpara të gjithëve

XING

Përgatiti propozimin si nëpër filma, e dashura i bën

Një video ku një djalë i propozon të dashurës ka pushtuar rrjetet sociale së fundmi. Ajo u bë shumë virale pasi vajza e refuzon të riun përpara të gjithëve. Ndërkohë që ai kishte organizuar çdo gjë deri në detaj, asnjëherë nuk i shkonte mendja se do përballej me një refuzim.

Përgatiti propozimin si nëpër filma, e dashura i bën

Një djalë nga Meksika kishte përgatitur një serenatë në mes të qytetit ku të pranishëm ishin shumë njerëz. Në një moment ai thërret të dashurën e tij në skenë i ofron një buqetë me lule dhe nxjerr unazën, duke i propozuar asaj për martesë.

Përgatiti propozimin si nëpër filma, e dashura i bën

Mirëpo vajza filloi të qaj dhe tundi kokën, duke refuzuar në këtë mënyrë propozimin. Ajo ka lënë trëndafilat dhe është  larguar nga skena. Njerëzit të habitur kanë brohoritur dhe janë munduar që të ngushëllojnë djalin e braktisur.