20 Maj 2018, 18:17

Prince Harry and Meghan spend the honeymoon in the dangerous place

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e rrezikshëm

XING

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan Markle u kurorëzuan dje në martesë me një ceremoni që u ndoq nga të gjithë e për të cilën u fol shumë. Siç e do tradita, menjëherë pas dasmës çifti shkon me muaj mjalti.

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Mediat e huaja shkruajnë se Prince Harry dhe Dukesha e Sussex kanë zgjedhur të pushojnë në Namibi, në Afrikën jugperëndimore.

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Çifti do të qëndrojnë në Hoanib Valley Camp mirëpo ky vend është konsideruar i rrezikshëm.

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

"Dailystar.co" shkruan se Namibia njihet për krimet që ndodhin në rrugë dhe nuk është një vend për të qëndruar natën pasi kafshët e egra paraqesin një rrezik serioz.

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e

Prince Harry dhe Meghan kalojnë muajin e mjaltit në vendin e