18 Gusht 2018, 18:20

Priyanka Chopra and Nick Jonas are fired, photos from the Indian ceremony will impress you

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju mahnisin

XING

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

Pas 3 muajsh të lidhur, çifti më i ri i showbizit këngëtari amerikan Nick Jonas dhe aktorja indiane Priyanka Chopra i kanë dhënë fund beqarisë. Çifti ka bërë sot ceremoninë e fejesës në SHBA por komplet një ceremoni tradicionale indiane. Priyanka ka postuar disa foto në Instagram ku shihet çifti duke kryer ritualet indiane.

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

"E zënë... Me gjithë zemrën dhe shpirtin tim", ka shkruar Priyanka, 36 vjeç, në foton e adhurueshme me Nick.

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

Nick, 25 vjeç, ka postuar të njëjtën fotografi dhe ka shkruajtur: "Znj. Jonas e ardhshme, zemra ime, dashuria ime".

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

"E vetmja mënyrë për ta bërë këtë... me familjen dhe Zotin. Faleminderit të gjithëve për urimet dhe bekimet", shkruan Priyanka në një kolazh fotosh nga fejesa.

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas fejohen, fotot nga ceremonia indiane do t'ju