10 Janar 2022, 22:20

Published the video where Albion touches her in intimate places, Dea: I posted it for clicks

Publikoi videon ku Albioni e prek në vende intime, Dea: E kam postuar për klikime

XING

Publikoi videon ku Albioni e prek në vende intime, Dea: E kam postuar

Një video në makinë ku shihej Dea dhe Albioni ka ngjallur debate gjatë spektaklit të sotëm në "Love Story". Ajo që vihet re në video është dora e Albionit, i cili gjatë gjithë kohës i prek gjoksin Deas Fronistja, e cila e postoi videon tha se gjithçka e ka bërë për klikime, pasi kur ajo poston materiale me Albionin merr shumë audiencë.

Publikoi videon ku Albioni e prek në vende intime, Dea: E kam postuar

Dea: Për sa i përket dje që thotë Bajroni që unë isha në makinë me Ablionin, po kam qenë. Ishte dje ora dhjetë e natës dhe Albioni ishte i vetmi që më ndihmoi. Unë kam postuar një video më parë me Albionin dhe mori 250 mijë klikime, pastaj postova dhe këtë dhe mori 200 mijë klikime. Ishte gjithçka për efekt të rrjeteve sociale.

Publikoi videon ku Albioni e prek në vende intime, Dea: E kam postuar

Alketa: Pra kemi një lojtare këtu, apo një vajzë që kërkon dashurinë.

Jerina: Unëbesoj se të gjithë janë pak për show në këtë spektakël. Por unë them se Dea ka një gjë që nuk thotë dot jo.

Dea: Unë videon e kam postuar vetë, unë e kam thënë që Albioni më pëlqen.

Publikoi videon ku Albioni e prek në vende intime, Dea: E kam postuar