7 Janar 2022, 23:52

'Pull back the words', Meridian clashes with Balina Bodinaku

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me Balina Bodinakun

XING

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

Meridiani u eliminua sonte nga “Big Brother VIP”. Në studio ai u përball me opinionisten Balina Bodinaku, e cila i tha se ka luajtur me rregulla që nuk i pranon loja.

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

Balina: Ti ke luajtur me rregulla që nuk i pranon loja.

Meridiani: Cili ishte ky rregull?

Balina: Që ti të luash me informacione jashtë dhe e dyta ato informacione t’i sërvirësh në mënyrë jo korrekte. E para që më vjen në mendje është që sapo ke hyrë i ke thënë Donaldit që gjithë atje jashtë mendojnë se ti je Donaldi i Borës.

Meridiani: Po pse nuk ishte e vërtetë kjo?

Balina: Kush janë të gjithë Meridian? Jam unë të gjithë? Është Arbana? Apo janë njerëzit e shtëpisë tënde? Kjo është tendencioze

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

Meridiani: Ka qenë dhe Semi, i kam thënë dua të të njoh si Donald Veshaj dhe jo si Donaldi i Borës siç përflitet

Balina: Dhe ti nuk je aq naiv, je shumë i zgjuar

Meridiani: Ti quan mungesë korrektese këtë dhe nuk ka qenë jo korrekte përmendja e familjes së Ilirit, siç është goca dhe gruaja

Balina: Atë e kam thënë, je i pasaktë, po gënjen. Unë kam thënë është jo etike…

Meridiani: Është shumë e ulët të më thuash mua po gënjen, nga ti nuk e prisja. E ke ti këtë. E godite dhe Fifin dhe u pendove. Këtë fjalën gënjen tërhiqe mbrapsht, te unë nuk të shkon.

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me

‘Tërhiqi mbrapsht fjalët’, Meridiani përplaset me