4 Qershor 2023, 13:39

Rama is declared an honorary citizen of Vaccarizzo Albanese

Rama shpallet qytetar nderi i Vaccarizzo Albanese

XING

Rama shpallet qytetar nderi i Vaccarizzo Albanese

Kryeministri Edi Rama është shpallur qytetar nderi i Vaccarizzo Albanese, në qytezën ku sipas tij, kultura arbëreshe është një gur i çmuar i historisë dhe traditës.

“Kalabri – Faleminderit për nderimin, qytetar nderi i Vaccarizzo Albanese, aty ku kultura arbëreshe është një gur i çmuar i historisë dhe traditës”, ka shkruar Rama në Facebook.