2 Janar 2022, 01:15

Reconciliation surprises Sarah and makes the unexpected request

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

XING

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Sara ka qenë banorja e rradhës që është surprizuar mbrëmjen e sotme. Pajtimi u fut brenda në "Big Brother" për të takuar pikërisht vajzën që i rrëmbeu zemrën.

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Çifti u takua mes puthjesh e përqafimesh dhe me humor Pajtimi i kërkoi Sarës të dilte nga "Big Brother", sepse e ka marrë malli.

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi i tregoi Sarës se ka takuar prindërit e saj ndërsa ajo e pyeti nëse e kanë ngacmuar vajzat pas daljes nga shtëpia.

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi kërkoi të takonte dhe banorët e tjerë dhe "Vëllai i madh" ja plotësoi dëshirën.

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur

Pajtimi surprizon Sarën dhe i bën kërkesën e papritur