12 Janar 2022, 14:29

Relationship with Donald in crisis, Beniada has something to say to Beatrix

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka për t'i thënë Beatrixit

XING

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka

Marrëdhënia mes Donaldit dhe Betrixit nuk po shkon aspak mirë kohët e fundit, aq sa dyshja kanë përmendur dhe ndarjen.(Lexo këtu)

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka

Beniada është munduar t’i ndihmojë duke këshilluar Beatrixin. Ajo i ka thënë të afrohet me Donaldin, t’i buzëqeshë dhe t'i dhurojë ngrohtësi.

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka

"Shikoje në sy, buzëqeshi, thuaj të kam xhan, sa të të dëgjojë pastaj largohu, keni nevojë të dy bashkë për pak ngrohtësi në këtë moment", i ka thënë modelja.

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka

Marrëdhënia me Donaldin në krizë, Beniada ka diçka