20 Janar 2022, 11:44

'Relatives scolded', Arjola shows the prejudices she went through when she kissed Bujar Asqeri

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur puthi Bujar Asqeriun

XING

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur

Arjola Demiri ka treguar paragjykimet me të cilat është përballur për shkak të profesionit të saj!

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur

Ajo ka ndarë me Einxhel dhe publikun një episode nga jeta e saj ku është paragjykuar nga familjarë e të afërm mbi një skenë puthjeje me aktorin e madh, Bujar Asqeriun.

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur

“Një shtëpi shkalloi. Bëra filmin ‘Njerka’, që isha në film me Bujar Asqeriun që puthesha, shkalloi farefisi. Edhe mami më thoshte; ça faji kam unë…. I thashë mamit se në momentin që askush edhe nëse më kanë zgjatur dorën edhe më kanë thënë më kërko… Jemi shumë të lidhur edhe i thashë në momentin që ky është profesion dhe ka edhe këtë edhe më keq!”, u shpreh Arjola.

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur

'Shkalloi farefisi', Arjola tregon paragjykimet që ka kaluar kur