14 Gusht 2019, 10:25

Remember the lovely competitor of Hell's Kitchen? Ani returns to the screen

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet në ekran

XING

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

Me siguri të gjithë e mbani mend kuzhinieren bukuroshe që konkurroi vitin e kaluar në "Hell's kitchen". Ani u bë shumë e njohur nga ky reality show dhe fitoi edhe zemrën e Renato Mekollit i cili e shprehur hapur pëlqimin që kishte ndaj saj.

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

Pak ditë më parë Renato zbuloi se gjatë programit do shoqërohet nga dy asistente vajza, njëra bjonde tjetra brune. 

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

Së fundmi kanë nisur thashethemet se njëra nga vajzat do të jetë Ani Alku, konkurrentja bukuroshe e vitit e të kaluar. 

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

I ftuari në "Klubin e Mëngjesit" në Club Fm, Renato u shpreh se krah tij do të jenë dy vajza të talentuara të cilat publiku i njeh dhe ai i ka besuar edhe në restorantin e tij. Ato do të kenë rolin e zëvendëses së shefit. 

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

Ani pas mbarimit të "Hell's kitchen" u bë pjesë e restorantit të Renatos pas ftesës që ai i bëri.

Burimi: news31.al

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet

E mbani mend konkurrenten bukuroshe të Hell's Kitchen? Ani rikthehet