21 Maj 2018, 14:29

Remember the serial 'Streghe'? The witches are restored after 20 years

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

XING

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

Seriali "Streghe" filloi transmetimin në vitin 1998 dhe u kthye shumë shpejt në ndër më të ndjekurit në botë, përfshirë edhe Shqipërinë. Pru, Pajper dhe Fibi ishin 3 shtrigat që zotëronin fuqi të mbinatyrshme e që me siguri i mbani mend edhe sot.

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh
Pru, Pajper dhe Fibi

Shannen Doherty e cila luante rolin e Pru, vajzës bukuroshe që e pëlqenin të gjithë teleshikuesit, sot vuan nga kanceri dhe që prej vitit 2012 nuk aktron më. Në sezonin 3 të serialit atë e vranë dhe u zëvendësua nga aktorja Rose McGowan që luante rolin e Peixh.

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh
Peixh, Pajper dhe Fibi

Seriali "Streghe" do të rikthehet këtë vjeshtë, por jo me të njëjtat aktore. Sarah Jeffery, Melonie Diaz dhe Madeleine Mantock do të jenë 3 aktoret që do të luajnë rolin e shtrigave me emrat Mel, Megi dhe Mejsi.

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh
Shtrigat e reja Mel, Megi dhe Mejsi

Mel mund të ndalojë kohën (si Pajper tek versoni i vjetër i serialit), Megi është telekinetike (si Pru) dhe Mejsi mund të dëgjojë mendimet e të tjerëve (ndryshe nga Fibi e cila parandjente gjërat e këqija).

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh
Shtrigat e reja

3 ditë më parë është publikuar edhe trailer i këtij seriali i cili pritet të ketë të njëjtin sukses si "Streghe"./Xing.al

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh

E mbani mend serialin 'Streghe'? Shtrigat rikthehen pas 20 vitesh