1 Gusht 2019, 19:13

Renato gets nervous, pushing for drastic change to 'Hell's Kitchen'

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik në 'Hell’s Kitchen'

XING

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Në muajin tetor të këtij viti në Top Channel do të nis sezoni i dytë i emisionit të njohur “Hell’s Kitchen” ku siç ka lajmëruar shefi i njohur Renato Mekolli do të jetë më dinamik se vitin e kaluar. Renato ka zbuluar se shtëpia ku do të jetojnë konkurrentët do të jetë shumë e madhe, ndërkohë që  përgatitje e studios janë drejt përfundimit.

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Mirëpo, siç duket Mekolli është detyruar që për hir të emisionit të bëj një ndryshim në pamjen e tij.  Autorja e re e emisionit Zefina Hasani i ka kërkuar Renatos që të presë flokët për sezonin e ri dhe ky vendim siç duket nuk është pritur mirë nga ana e tij.

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

“Epo të vijë autorja e re dhe të më detyrojë mua për të prerë flokët për sezonin e ri të Hell’s Kitchen, ky është kulmi. Kam shumë nerva tani.”, ka shkruar ai, ndërkohë që Hasani ja ka kthyer: “Hahaha mos na i zbulo sekretet,”

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik

Renato bëhet me nerva, e detyrojnë të bëj ndryshimin drastik