10 Gusht 2019, 17:53

Renato Mekolli and Gaz Paja have a surprise for you this season at 'Hell's Kitchen'

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

XING

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

Renato Mekolli, shefi i njohur i kuzhines, po përgatitet për të startuar sezonin e dytë të programit “Hell’s Kitchen”.

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

Aktori i njohur i Portokallisë, Gaz Paja, ka luajtur rolin e dublantit në sezonin e parë të ketij emisoni. Në një intervistë të dhënë për “Panorama Plus”, shefi i njohur i kuzhinës, Renato, ka folur në lidhje me të rejat që do të sjellë “Hell’s Kitchen” në sezonin e dytë. Një prej këtyre ndryshimeve përfshin dhe vetë Gaz Pajën. 

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

I pyetur ne lidhje me aktorin, Renato është shprehur se Gazi është i përkryer në punën që bën dhe që fale tij ai ka qeshur shumë. Për më tepër, ai ka zbuluar një informacion plus ose mund të themi një surprize që lidhet me ata të dy së bashku. Nuk dihet ende se në çfarë projekti do të bashkëpunojnë, në “Portokalli” apo “Hell’s Kitchen” por diçka është e sigurt : Të dy kanë ndër mend të sjellin diçka! 

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

“Gazi bën punën si aktor dhe është perfekt në atë që bën. Përkundrazi, unë i them faleminderit dhe kam qeshur pa fund. Dhe këtë sezon do të këtë akoma më shumë surpriza nga Gazi, pasi do të bashkëpunojmë të dy”, është shprehur ai.

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë

Projekti surprizë: Renato Mekolli dhe Gaz Paja bëhen bashkë