28 Janar 2022, 22:49

Residents show why they do not want Donald as a finalist

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

XING

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

Spektaklin e kaluar banorët treguan se me cilin prej tyre do të donin të shijonin finalen e shumëpritur. Donaldi është shprehur i zhgënjyer pasi sipas tij shumica prej banorëve nuk e thanë emrin e tij.

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

"Unë prisja nga Beniada dhe nga Monika që të thonin emrin tim. U çudita por nuk dua ta shpreh se nuk dua të duket sikur po kërkoj llogari", tha Donaldi.

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

Gjatë spektaklit të sotëm disa nga banorët treguan arsyen.

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

"Unë nuk e zgjodha sepse në atë moment vetëm tre veta mund të zgjidhja. Ilirin dhe Donaldin i kam të dy njësoj dhe nuk und të vendosja dot brenda pak minutave", tha Beniada.

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

"Unë thjesht do të doja që finalja të ishte me femra, pavarësisht se nuk mendoj se do të jetë e tillë", deklaroi edhe Monika.

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist

Banorët tregojnë pse nuk e duan Donaldin si finalist