5 Gusht 2019, 18:01

Returning Mr.Elvis and 2Die4, the two legends come with new collaboration

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim të ri

XING

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim

Ekzisonte një kohë kur emrat e njohur të hip-hop-it shqiptar, Mr.Elvis dhe 2Die4 bënin namin me projektet muzikore dhe ishin më të preferuarit nga njerëzit.Për një kohë të gjatë artistët i munguan ekranit dhe vetëm tani, sipas një burimi nga “Panorama Plus” , ato do të sjellin një bashkëpunim të titulluar ““Albanian vs Everybody”.

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim

Projektin te dy ia prezantuan Stines dhe pastaj menjëherë filluan nga puna në studion e tij “Stine Records”.Refreni i këngës është realizuar nga Stine dhe u pëlqye dhe nga pjesa tjetër e grupit.

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim

Në sfond të klipit të këtij projekti,i cili është xhiruar në Shkozë dhe në Kombinat,qëndron një imazh i Dr. Florit në shenjë respekti.Ideja për këtë gjest u dha nga Mr. Elvis për te kujtuar Dr.Florin si artist me plot vlera. Grupit Mr.Elvis, 2Die4, Stine i janë bashkuar dhe  Mulah Mike dhe i riu Mc. Koha të cilët janë pjesë e këtij projekti muzikor që pritet të dalë këto dy ditë.

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim

Rikthehen Mr.Elvis dhe 2Die4, dy legjendat vijnë me bashkëpunim