17 Qershor 2023, 19:23

Rezart Veleshnja bën deklaratën e fortë: Ka prezantues të njohur që bëjnë gjëra më perverse se Safet Gjici

Rezart Veleshnja bën deklaratën e fortë: Ka prezantues të njohur që bëjnë gjëra më perverse se Safet Gjici

XING

Rezart Veleshnja bën deklaratën e fortë: Ka prezantues të

Rezart Veleshnja ka bërë një reagim në rrjete sociale në lidhje me rastin e Safet Gjicit, të cilit i doli videoja duke kryer marrëdhënie intime në zyrë. 

Rezart Veleshnja bën deklaratën e fortë: Ka prezantues të

“Safetit ja bënë, se këta bëjnë më shumë se Safeti, këta bëjnë o*gjitha po thuaj Safeti nuk iu desh më dhe takkk hajt t’ia lëmë Safetit. Atë gjë e bën çdo burrë, çdo mashkull, por fati i keq, i doli. Tani memet s’kanë të ndalur se shqiptari për kaq rron, se kemi dhe stres dhe shyqyr na del një rast i tillë po Safeti vërtetë është viktimë”, ka thënë ai. 

Më tej Rezarti ka shtuar se ka pafund prezantues të njohur emisionesh të cilët janë perversë dhe bëjnë gjëra shumë të frikshme.

“Ne kemi prezantues të mëdhenj ekranesh, të njohur emisionesh që janë perversa dhe bëjnë gjëra shumë të frikshme, jo si kjo e Safetit. Bëjnë gjëra shumë të frikshme, ngatërrohen nëpër familje. Hajde, se do dalin dhe këto të tjerat. Kështu që kjo e Safetit ishte më vogla”, ka thënë aktori.

Rezart Veleshnja bën deklaratën e fortë: Ka prezantues të