8 Qershor 2023, 16:26

Rezarta Shkurta i thyen premtimin Ermal Hoxhës

Rezarta Shkurta i thyen premtimin Ermal Hoxhës

XING

Rezarta Shkurta i thyen premtimin Ermal Hoxhës

Ermal Hoxha feston ditëlindjen dhe në këtë ditë të veçantë Rezarta Shkurta ka treguar se ka thyer një premtim. Rezarta ka udhëtuar drejt Emirateve të Bashkuara Arabe, duke humbur kështu mundësinë të festojë pranë bashkëshortit.

“Sot theva një premtim që i kisha bërë vetes, se nuk do na gjente më asnjë ditëlindje larg njëri-tjetrit. Sepse sado e lumtur të jem, unë nuk di të buzëqesh me shpirt kur s’jam pranë teje. Dhe ajri nuk më ngop mjaftueshëm. Faleminderit zotit çdo sekondë që të solli në jetën time. Të dua si në ditën e parë, shoku im më i mirë, babi më i mrekullueshëm”, shkruan Rezarta.

Rezarta Shkurta i thyen premtimin Ermal Hoxhës