18 Shkurt 2022, 21:09

Poll Result: Here's who will win 'Big Brother VIP' according to public votes

Rezultati i sondazhit: Ja kush do ta fitojë ‘Big Brother VIP’ sipas votave të publikut

XING

Rezultati i sondazhit: Ja kush do ta fitojë ‘Big Brother VIP’

Një javë më parë “Xing.al” realizoi sondazhin “Kush do ta fitojë Big Brother VIP?”, ku kanë votuar plot 16411 shqiptarë.

Rezultati i sondazhit: Ja kush do ta fitojë ‘Big Brother VIP’

Sipas këtij sondazhi, fitues do të shpallet Donaldi me 55% të votave. Vendin e dytë e mban Iliri me 38%, Beniada me 5% dhe Einxhel me 2% të votave.

Rezultati i sondazhit: Ja kush do ta fitojë ‘Big Brother VIP’

Sonte është finalja e madhe, ku do të marrë fund dhe dilema që i ka shoqëruar shqiptarët përgjatë këtyre ditëve.

Rezultati i sondazhit: Ja kush do ta fitojë ‘Big Brother VIP’