11 Gusht 2018, 11:26

Ridvani makes irony with the cops, see what he said when he was arrested

Ridvani bën ironi me policët, shihni çfarë i tha kur u arrestua

XING

Ridvani bën ironi me policët, shihni çfarë i tha kur u

Autori i masakrës së Vlorës, Ridvan Zykaj është arrestuar mëngjesin e sotëm, pas një ndjekje për rreth 12 orë. Në momentin e arrestimit ai është treguar ironik me policët dhe sikur mos të kishte ndodhur asgjë, 24-vjeçari është shprehur: "Më kapët eee, më arrestuat shumë vonë".

Pas arrestimit, Ridvani ka pranuar që ka vrarë 8 kushërinjtë e tij dhe është shoqëruar me forca të shumta speciale për në Drejtorinë e Policisë së Vlorës.

"Më arrestuat shumë vonë", ka sfiduar Ridvani policinë me tone ironike.