2 Qershor 2023, 11:06

Rita Ora gets attention with intimate moments with her husband

Rita Ora merr vëmendjen me çastet intime me bashkëshortin

XING

Rita Ora merr vëmendjen me çastet intime me bashkëshortin

Rita Ora dhe bashkëshorti i saj, Taika Waititi janë protagonistët e fundit të kopertinës së revistës “Vogue Australia”.

Rita Ora merr vëmendjen me çastet intime me bashkëshortin

Në intervistë çifti tregon për martesën e tyre dhe se si kanë gjetur njëri-tjetrin.

Rita Ora merr vëmendjen me çastet intime me bashkëshortin

Përveç intervistës, Rita dhe Taika realizuan një fotosesion të përbashkët, ku shfaqen në çaste intime.

Rita Ora merr vëmendjen me çastet intime me bashkëshortin

Nëpërmjet fotove, çifti shpreh kiminë e tyre sensuale, duke treguar se lidhja e tyre është e fortë dhe e thellë.

Rita Ora merr vëmendjen me çastet intime me bashkëshortin