12 Janar 2022, 13:20

Romeo Veshaj with Arta Nitaj in Dubai? The model says it all

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

XING

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Përgjatë ditëve të fundit në rrjet kanë qarkulluar lajme se Arta Nitaj dhe Romeo Veshaj kanë qenë bashkë në Dubai, ndonëse dihet se ky i fundit është në një lidhje me Aleksia Peleshin.

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Shkak për këtë aludime janë bërë disa fotografi nga i njëjti vend, por si qëndron e vërteta? Në një intervistë për “Prive”, Arta ka treguar se Romeon nuk e ka takuar kurrë dhe se për më tepër, ajo është në një lidhje dashurie.

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

"Një nga figurat publike shqiptare që nuk e njoh nga afër dhe nuk e kam takuar kurrë është Romeo. Thjesht kemi bërë foto në të njëjtin vend, tek restoranti “Namos”. Për Vitin e ri Romeo s’ka qenë në Dubai, pra nuk kemi festuar bashkë. Kam Romeon tim, unë Zhulieta", është shprehur modelja.

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha

Romeo Veshaj me Arta Nitajn në Dubai? Modelja i thotë të gjitha