22 Gusht 2019, 13:05

Rosa Lati and Ana Lika open new parties, take to the streets to seek votes

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për të kërkuar vota

XING

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

E ftuar së fundmi në emisionin e Roza Latit "Bukë me vete", ishte aktorja shumë e komentuar e showbizit, Ana Lika. Roza zbuloi se ajo dhe Ana kanë menduar të hapin një parti të re që do ta quajnë Ç.J, (Çafkat e Jugut).

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Ana tha se ajo do të jetë kryetarja e partisë ndërsa Roza nënkryetarja dhe parashtroi ndryshimet që do bëjë nëse fiton.

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

"Në këtë parti njeriu gjen lirinë e vetë, është parti e bërë vetëm nga femra, një parti që operon në jug. Planet për këtë parti kanë nisur nga një fundjavë në plazhin e Dhërmiut. Unë mendoj të ngrij detin dhe ta bëj pistë patinazhi nga Saranda në Dhërmi", tha Ana me humor. 

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Më pas Roza dhe Ana dolën në qytetin e Sarandës ku rrugës i kërkuan njerëzve vota për partinë e tyre duke i premtuar se jugu nuk do të jetë aktiv vetëm në verë, por edhe gjatë dimrit. Ndiqni videon e mëposhtme për disa të qeshura.

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për

Roza Lati dhe Ana Lika hapin parti të re, dalin në rrugë për