20 Gusht 2019, 23:04

Rosa Lati makes a drastic change in appearance: 'I dare where they can't cook easily'

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin në pamje që se keni parë kurrë

XING

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

Moderatoren e njohur Roza Radi, e dallon tipi i drejtpërdrejtë dhe stili gjithmonë i veçantë dhe ndryshe nga të tjerët.

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

Roza eksperimenton shumë me modelet dhe ngjyrat e flokëve por së fundmi u lidh shumë me një model të vetëm. Në qershor të këtij viti ajo provoi modelin e flokëve "gërsheta afrikanë" dhe që nga atëherë ajo shfaqej kudo me gërshetat e saj ngjyrë kafe.

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

Mirëpo, sot Roza bëri të ditur që është lodhur nga ngjyra kafe e flokëve të saj sepse është kaq e zakontë dhe është mbushur Shqipëria plot. Me tendencën për të qenë ndryshe nga të tjerët, moderatorja i ka lyer flokët e saj në rozë.

“Meqë me gërshetat bezhë dhe kaf kam parë që është mbushur e gjithë Shqipëria, thash po guxoj aty ku s’guxojnë dot kaq kollaj”, ka shkruar moderatorja në një foto të publikuar në ‘Instastory’. 

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

Me një postim tjetër ajo ka shkruar: “Roza Lati 667 (një hap para dreqit)”.

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin

'S'guxojnë dot si unë', Roza Lati bën ndryshimin