31 Maj 2023, 17:05

Russia blocks Jori Delli, here's what happened to the former resident of Big Brother

Rusia bllokon Jori Dellin, ja çfarë i ka ndodhur ish-banores së Big Brother

XING

Rusia bllokon Jori Dellin, ja çfarë i ka ndodhur ish-banores së

Ditën e sotme Jori i ka habitur të gjithë, pasi i ka ndodhur diçka e papritur.

Një video në Instagramin e saj duket se është bllokuar nga Rusia dhe nuk mund të shikohet në rrjetet sociale të atij vendi.

Jori e ka ndarë me ne njoftimin dhe ka shkruar: ”Rusia nuk më do”.

Rusia bllokon Jori Dellin, ja çfarë i ka ndodhur ish-banores së