3 Janar 2022, 16:52

Said it was tap when he kissed, Angel gets into Dagzi bed

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat

XING

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat

Teksa diskutonte me Beniadën mbrëmë Einxhel u shpreh e penduar për puthjen me Dagzin. 

“Isha tapë, shumë e lodhur dhe e mërzitur. Nuk duhej të ndodhte, kishim rënë dakort që s’do e bënim kurrë. Nuk duhej fare të ndodhte. Bëhem shumë e dashur kur pi alkool dhe kjo nuk është fare gjë e mirë”, tha ndër të tjera Einxhel.

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat

Por sot në mëngjes ajo ka vendosur që t’i bashkohet shtratit të Dagzit për të kaluar disa momente në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat

Mes shumë puthjesh, përqafimesh dhe përkëdheljesh ishte Einxhel e cila përpiqej të mos pikasej nga banorët e tjerë.

"Më mbulo, nuk dua të më shohë Sarah! Po Arjola ça po bën aty?", tha ajo e sikletosur.

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat

Pavarësisht se Dagz u përpoq ta kamuflonte, ishte Sarah ajo e cila u shpreh e habitur pasi kuptoi se ç’po ndodhte.

"Pse gjithë ky afrimitet?", pyeti ajo çiftin më të ri të shtëpisë.

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat

Tha se ishte tap kur u puth, Einxhel i futet Dagzit në shtrat