10 Gusht 2019, 16:09

Said to be in psychiatry after Sunny Hill festival, Miley Cyrus closes everyone's mouth

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll gojën të gjithëve

XING

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Pak ditë më parë Miley Cyrus elektrizoi skenën e festivalit "Sunny Hill" me performancën e saj. Miley ishte e ftuara speciale e këtij festivali dhe ishte hera e parë që një këngëtare me famë ndërkombëtare performonte në Kosovë.

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Pas festivalit, nisën lajmet se Miley Cyrus është shtruar në psikiatri pasi sipas mediave të huaja familjarët janë shqetësuar për gjendjen e saj dhe se ajo nuk i bindet askujt.

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Këtyre lajmeve, Miley i është përgjigjur me disa foto e video nga pushimet ku tregon se po bën qejf dhe se nuk i intereson se çfarë shkruhet për të.

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Këngëtarja shfaqet në super formë herë duke pozuar me rrobabanjo e herë duke kërcyer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll

Thanë se u shtrua në psikiatri pas festivalit, Miley Cyrus ia mbyll