21 Gusht 2019, 21:49

Samanta Caravella makes a name, the new song will get you up and dancing

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë të çoheni të kërceni

XING

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella ka publikuar sot papritur këngën e saj më të re për të cilën kishte kohë që po punonte, por vendosi projektin ta mbante surprizë.

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Edhe pse jemi në fund të verës, Samanta ka sjellë një këngë shumë ritmike dhe me videoklip veror.

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Kënga mban titullin "Golosa" dhe në videoklip Samanta shfaqet shumë tërheqëse mbi jaht me rrobabanjo teksa kërcen.

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Kënga është pëlqyer shumë dhe madje fansat e kanë cilësuar si hitin që prisnin këtë verë nga Samanta. Ndiqni videoklipin më poshtë.

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë

Samanta Karavella bën namin, kënga e re do t'ju bëjë