24 Janar 2022, 20:04

Samiu explodes, reveals what Efi told him behind the scenes

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

XING

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

Në puntatën e sotme të "Përputhen" u transmetua takimi i Efit me Bledin. Ndërkohë Samiu ka zbuluar biseda nga prapaskena duke thënë se ka dyshime për fjalët e Efit dhe marrëdhënien e saj me djemtë e tjerë.

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

Në debat u përfshi dhe Bruno, por Efi ia bëri të qartë se për momentin, pëlqimi i saj më i madh është për Bledin.

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

Samiu: Ti përfundove në takim me Bledin kur më the mua përgatitu se do të zgjedh në takim.

Bruno: Ashtu më the dhe mua.

Efi: Seriozisht e ke ti mo? Realisht, në javën kur kam pasur takimin me Mevlanin, zgjedhja ime ishte Bruno. Por nga konflikti që kam pasur, nuk kam ndërmend ta zgjedh. Unë Samiut nuk i kam thënë do të zgjedh. Cfarë ke Sami, u lodhe?

Samiu: Pse ndjen siguri ti? Se e ke radhën deri në Shkup? Prandaj më thua mua e Brunos ik.

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

Efi: Unë nuk të kam thënë të zgjedh këtë javë.

Samiu: Pëlqimi që kam për ty është i madh, por po zbehet se nuk e di se ku je. E di ku je me cunat?

Efi: Po. Më tepër jam te Bledi.

Samiu: Po më vjen keq për veten se ti na vë në dyshime se në prapaskenë thua nuk do jem shumë gjatë se djemtë nuk mi plotësojnë kriteret.

Efi: Kur nuk ndihem mirë, do largohem. Nëse je lodhur Sami, largohu.

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë

Shpërthen Samiu, zbulon ç'i tha Efi në prapaskenë