31 Janar 2022, 17:03

Sara talks about her engagement to Reconciliation, but there is a condition

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

XING

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Sarah Berisha dhe Dj PM nisën lidhjen e tyre brenda shtëpisë së "Big Brother" dhe romanca e tyre vazhdon edhe jashtë saj, por fansat janë kurioz të dinë nëse ata po planifikojnë ta çojnë marrëdhënien e tyre në një tjetër nivel.

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Sara ka vendosur t'u përgjigjet pyetjeve për marrëdhënien e tyre, por me një kusht të mos flasin për fejesë ose martesë pasi është ende herët.

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

“Ke ndonjë plan për fejesë me Dj PM?”, pyeti një ndjekës Sarën, e cila u përgjigj:

“Mos ma merrni për keq, por këto pyetjet fejesë/martesë dhe për fëmijë ju lutem mi kurseni. Sapo kemi dalë nga një format televiziv, 3 muaj kemi që njihemi me njëri-tjetrin. Çdo gjë kërkon kohën e vet”.

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Ndërsa pyetjes se “nëse martohesh me Dj Pm, a do performojë ai në dasmën e vet apo do ia japë lekët Dj Dagz?”, ajo iu përgjigj duke qeshur: “Hahahaha do ta diskutojmë edhe këtë pjesë”.

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht

Sara flet për fejesën me Pajtimin, por ka një kusht