12 Gusht 2018, 14:34

Scandal: The spokesman postulates the naked picture in the Instagram of the Ministry

Skandal: Zëdhënësja poston padashje foton lakuriq në Instagramin e Ministrisë

XING

Skandal: Zëdhënësja poston padashje foton lakuriq në

Një selfie lakuriq është postuar aksidentalishtnë llogarinë zyrtare të Instagram të Ministrisë së Mbrojtjes, ç'ka ka shkaktuar zhurmë të madhe në rrjet. Pretendohet se zëdhënësja ruse Rossiyana Markovskaya ishte prapa këtij postimi. Fotoja u postua dhe u fshi shpejt në llogarinë e verifikuar Mil_Ru e cila zakonisht tregon arsenalin ushtarak të Vladimir Putinit.

Skandal: Zëdhënësja poston padashje foton lakuriq në

Disa përdorues thanë se fotografia u postua nga ish-gazetarja dhe tani zëdhënësja Rossiyana Markovskaya, një bukuroshe shumë e njohur në Rusi. 

Skandal: Zëdhënësja poston padashje foton lakuriq në

Rossiyana njihet për fotot e saj provokuese në Instagram që kanë bërë të mbledh shumë ndjekës të cilët rregullisht i dërgojnë lule.

Skandal: Zëdhënësja poston padashje foton lakuriq në