3 Prill 2022, 13:28

Sensational licking at the Oscars, Rita Ora upset: I was in the bathroom when I came back ...

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në tualet, kur u ktheva...

XING

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në

Momenti i bujshëm në "Oscars 2022", ku Will Smith goditi me shuplakë komedianin Chris Rock gjatë ceremonisë, vazhdon të komentohet ende.

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në

E ftuar në "Fitzy and Wippa", Rita Ora ka folur rreth incidentit në fjalë. Këngëtarja ka treguar se në ato momente ka qenë në tualet dhe nuk ka mundur ta shikojë.

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në

“Në atë moment unë kam qenë  në tualet, gjë për të cilën jam shumë e mërzitur! Pas kthimit, pasi pashë fytyrat e të ftuarve të tjerë dhe thashë: “Çfarë po ndodh? Çfarë po ndodh?", është shprehur Rita Ora.

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në

Shuplaka e bujshme në Oscars, Rita Ora e mërzitur: Isha në