28 Janar 2022, 15:12

Sensational: William Levy and Elizabeth Gutierrez end multi-year marriage

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës shumëvjeçare

XING

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

Çifti shumë i njohur i Showbizit, William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i kanë dhënë fund martesës së tyre shumëvjeçare. Lajmin e ka bërë të ditur vetë aktori, me anë të një postimi në Instagram.

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

“Ne duam t’ju bëjmë të ditur se pasi e menduam mirë, kemi vendosur t’i japim fund marrëdhënies sonë. Por ne do të vazhdojmë të jemi familja e bukur që jemi dhe prindërit më të mirë për fëmijët tanë. Kjo nuk do të ndryshojë kurrë”, ka shkruar ai.

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

Më tej Willi ka publikuar një status tjetër, ku ka shkruar se është gati për një kapitull të ri në jetën e tij.

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës

E bujshme: William Levy dhe Elizabeth Gutierrez i japin fund martesës