2 Gusht 2019, 19:38

Separated after the baby was born, the well-known showbiz couple caught on

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i showbizit kapet mat

XING

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

Aktroi i njohur turk i cili u bë shumë i famshëm në rolin e "Kahraman", Özcan Deniz ka qenë  në vëmendjen të mediave kohët e fundit për shkak të divorcit nga bashkëshortja Feyza Aktan menjëherë pas lindjes së djalit.

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

Sipas mediave, arsye e ndarjes ishte pasi Feyza i harxhonte aktorit të gjithë parat. Por siç duket ata janë ribashkuar sërish dhe së fundmi janë parë duke kaluar pushimet bashkë në  Bodrum. Ata kanë qenë të shoqëruar nga djali i tyre dhe janë fotografuar nga paparazzit.

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

Ata janë kapur mat të kapur prej dore dhe menjëherë nisën aludimet se çifti janë pajtuar dhe ribashkuar sërish.

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i

U ndanë pas lindjes së fëmijës, çifti i njohur i