22 Janar 2022, 22:03

Serious behind-the-scenes footage / Bledi shoots hard at Michela

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë drejt Mikelës

XING

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë

Sonte në “Përputhen Prime” janë transmetuar pamje të rënda nga një debat i ndodhur në prapaskenë mes Mikelës dhe Bledit.

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë

Teksa Mikela i ka thënë që nuk ka më pëlqim për të, Bledi është nxehur dhe ka goditur me forcë karrigen ku ajo ishte ulur. “Kur të ndryshoj kaq shpejt mendimi për mua?”, i ka thënë ai.

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë

Mikela e ka quajtur jo burrë pas këtij veprimi, ndërsa djemtë dhe vajzat kanë nxituar të mbajnë Bledin.

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë

Pamje të rënda në prapaskenë/ Bledi gjuan me forcë