11 Qershor 2023, 20:08

'She didn't see me at all, she was a diva', Eduarti tells about his acquaintance with Arbana

'Ajo nuk më shihte fare, ishte diva', Eduarti tregon njohjen me Arbanën

XING

'Ajo nuk më shihte fare, ishte diva', Eduarti tregon njohjen me

Eduart Grishaj ishte i ftuar sot në rubrikën "Galeri" në "E diell", ku përballë Edi Manushit ka rrëfyer shumë për jetën e tij. Edi u ndal edhe tek marrëdhënia me Arbanën dhe njohjen e tyre.

Takimi i parë mes Edit dhe Arbanës ka qenë kur Eduartit i caktuan të xhironte në emisionin "1000 e 1 pse" që e drejtonte Arbana.

“Në 2010 më thanë që do xhirosh te "1000 e 1 pse", prezanton Arbana Osmani. Arbana që atëherë ishte diva e televizionit. Ajo nuk më shihte fare", tha Eduarti.

'Ajo nuk më shihte fare, ishte diva', Eduarti tregon njohjen me