16 Gusht 2019, 23:44

She had kept it secret, the Albanian singer pregnant for the second time

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare shtatzënë për herë të dytë

XING

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

Këngëtarja shqiptare e hitit "Prit pak", Dafina Dauti, pak javë më parë pranoi publikisht se është në një lidhje me këngëtarin Tafil Kurteshi. Ajo tha se është mjaft e dashuruar dhe se ishin njohur në një koncert.

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

“Është përfol dhe me të drejtë. Po, është e vërtetë, po e them për herë të parë. Ka disa muaj që unë dhe Tafili jemi në lidhje dhe jemi shumë të lumtur bashkë dhe shumë falënderues që kemi gjetur njëri-tjetrin”.- tha ajo.

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

Pak javë pasi bëri publike lidhjen, mësohet se Dafina është në pritje të ëmbël. Ajo ka dhënë një prononcim së fundmi për 'Syri.net' ku ka pranuar se është në pritje të fëmijës së dytë.

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

“Po… edhe pse po shihet gjendja ime. Unë dhe Tafili do kemi së shpejti një fëmijë… por, gjininë nuk po e tregojmë tani pasi kur të lind foshnja edhe publiku do ta mësojë gjininë dhe emrin.”-ka thënë ajo.

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

Kujtojmë që Dafina ka një vajzë 10 vjeçe që quhet Elizabeta, ndërkohë që edhe Tafili ka një djalë nga martesa e tij e parë.

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare

E kishte mbajtur të fshehtë, këngëtarja shqiptare