19 Qershor 2023, 17:41

She was doing acrobatics, the singer had an incident during the performance at the concert (Video)

Po bënte akrobaci, këngëtarja pëson incident mes performancës në koncert (Video)

XING

Po bënte akrobaci, këngëtarja pëson incident mes

Këngëtarja gjermane Helene Fischer e njohur për performancat e saj akrobatike u gjakos në fytyrë pas një aksidenti në trapez, teksa po këndonte këngën e saj ‘Plagët’.

Helene Fischer po këndonte në lartësi në një prej performancave të saj mbrëmë në Hannover kur papritur përplasi fytyrën me trapezin. Megjithëse gjaku i rridhte në mes të ballit e hundës, këngëtarja vijoi performanën e saj sikur të mos kishte ndodhur gjë.

Po bënte akrobaci, këngëtarja pëson incident mes

Në fund të këngës së saj 38-vjeçarja ra në krahët e ndihmësave të saj që prisnin në tokë dhe tha: “Më duhet vetëm të pastroj fytyrën të dashurit e mi, çdo gjë është në rregull”.

Por 15 minuta më vonë koncerti u anulua, sipas asaj që organizatorët quanin “nevoja mjekësore”.