26 Maj 2019, 12:36

Sherr sobbing and weeping, the famous showbiz couple leaves at the Cannes Festival

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam në Festivalin e Kanës

XING

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Një ngjarje e papritur ka ndodhur së fundmi në Festivalin Kanës ku çifti i njohur i showbizit, Brooklyn Beckham dhe e dashura e tij 22-vjeçare Hana Cross kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve me sherrin e tyre.

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Sipas ‘The Sun’, thuhet se çifti i ri është parë duke debatuar teksa po pinin shampanjë në hotelin Martinez. Të pranishmit kanë raportuar se kanë dëgjuar të b.ërti.tura dhe të qara teksa më pas u tha se rojet kanë ndërhyrë për t'i ndarë pasi 22-vjeçarja e ka go.di.tur me shp.ullë djalin e Victoria dhe David Beckham.

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Për këtë ngjarje të papritur janë njoftuar edhe prindërit e Brooklyn të cilët janë shprehur të shqetësuar për marrëdhënien e tyre.

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam

Sherr me shpulla dhe të qara, çifti i njohur i showbizit lë nam