18 Maj 2019, 11:00

Sherri with opponents in Pristina, speaks for the first time Fero

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për herë të parë Fero

XING

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Ditën e djeshme u përhap lajmi se reperi i njohur Fero ishte përfshirë në një sherr në Prishtinë së bashku me shokët e tij.

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

U mësua se nga ngjarja mbeti i pla.gosur menaxheri i shtëpisë diskografike "On Records", Met Elshani, i cili ka marrë dy pl.agë në këmbë.

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

“Kanë qenë disa persona të panjohur të cilët as nuk më kanë folur as asgjë vetëm më kanë s.ulm.uar. Nuk i njoh personat nuk i di motivet dhe asgjë tjetër. Ata kanë qenë të rinj, dhe rinia tashmë kanë devijuar në një mënyrë sepse e kanë lënë shkollë prapa dhe janë duke u marrë me disa punë se si të vijnë tek fama dhe te paraja. Po besoj që do të kthehen në rrugë të drejtë”, është shprehur Met Elshani, ndërsa pak më parë ka reaguar dhe Fero.

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Ai ka publikuar një foto me menaxherin e tij, për të treguar se i qëndron në krah dhe e quan shok të vërtetë.

"Një vëlla mund të mos jetë gjithmonë shok, por një shok do të jetë gjithmonë vëlla."- shkruan Fero krahas fotos së tyre.

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për

Sherri me kundërshtarët në Prishtinë, flet për