14 Qershor 2023, 12:51

Shkëlzen Berisha poses with her daughter, Armina's comment gets all the attention

Shkëlzen Berisha pozon me të bijën, të gjithë vëmendjen e merr komenti i Arminës

XING

Shkëlzen Berisha pozon me të bijën, të gjithë

Dje ishte një ditë e veçantë për Shkëlzen Berishën. Vajza e tij, Medina festoi maturën dhe Shkëlzeni publikoi foto krah saj teksa në duar mbante një tabelë ku është Medina e vogël.

Shkëlzen Berisha pozon me të bijën, të gjithë

“Nga çerdhja në maturë….sa hap e mbyll sytë…suksese Medin”, shkruan Shkëlzeni.

Nuk ka munguar një koment shumë i bukur as nga Armina Mevlani e cila i shkruan “Ju dua”.

Shkëlzen Berisha pozon me të bijën, të gjithë

Blogerja ka treguar se ka një marrëdhënie shumë të ngushtë me fëmijët e partnerit të saj.