30 Gusht 2018, 13:24

Shkodër / Marry in church, detail in the bride's shoes is making the net lap

Shkodër/ Martohet në kishë, detaji në këpucët e dhëndrit po bën xhiron e rrjetit

XING

Shkodër/ Martohet në kishë, detaji në këpucët e

Një çifti i ri shkodran kanë vendosur të kurorëzojnë martesën e tyre në Kishën e Shkodrës, mirëpo gjatë ceremonisë, detaji në këpucët e dhëndrit i ka rënë në sy të gjithëve dhe po bën xhiron e rrjetit.

Ai kishte shkruar në shollën e këpucëve të tij fjalën "Help me", ose në shqip "Më shpëtoni", duke i 'përcjellë' kështu mesazhin shokëve të tij. Foto e çiftit duke u martuar është përhapur menjëherë në internet.

Shkodër/ Martohet në kishë, detaji në këpucët e