10 Gusht 2018, 14:12

Shocking / 56-year-old Albanian raped 6-year-old

Shokuese/ 56-vjeçari shqiptar përdhunon 6-vjeçaren

XING

Shokuese/ 56-vjeçari shqiptar përdhunon 6-vjeçaren

Një ngjarje shokuese është shënuar së fundmi ku një 56 -vjeçar shqiptar ka përdhunuar një vajzë të mitur. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në ishullin e Rodos-it në Greqi, ku shqiptari e kishte mashtruar të voglën me një karficë flokësh, e kishte futur brenda në banjo, ku ka mbyllur derën dhe e ka përdhunuar.

Shokuese/ 56-vjeçari shqiptar përdhunon 6-vjeçaren

Ky rast u zbulua nga prindërit e 6-vjeçare të cilët jetonin pak blloqe larg shtëpisë së shqiptarit. Ndërkohë mësohet se e vogla ja kishte rrëfyer këtë ngjarje motrës së saj.

Shokuese/ 56-vjeçari shqiptar përdhunon 6-vjeçaren

Mediat greke raportojnë se shqiptari është i martuar dhe baba i dy djemve. Ndër të tjera ai do paraqitet përpara gjykatës, ku përveç përdhunimit, fqinjët e tij e kanë akuzuar dhe si një njëri shqetësues që gjithmonë vinte i alkoolizuar.

Shokuese/ 56-vjeçari shqiptar përdhunon 6-vjeçaren

Ndërsa vetë 56-vjeçari  i mohon këto akuza duke treguar se nuk e di fare se përse po e akuzojnë për diçka që nuk ka bërë.