17 Shtator 2022, 16:35

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me këto bestytni, po na shtoni ankthin

XING

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me

Einxhel ka treguar përmes një postimi se kohët e fundit ka marrë shumë komente që i thonë të mos e ekspozojë barkun shtatzënë, për shkak të "syrit të keq". Moderatorja shprehet e shqetësuar që këto komente po i shtojnë ankth dhe se njerëzit nuk duhet të përcjellin energji të tilla.

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me

“Si fillim ju falenderoj shumë për çdo urim, fjalë të mirë e këshillë pa e vënë në diskutim qëllimin e mirë në secilën prej tyre. Por kam lexuar komente e mesazhe ku sugjeroni, gati-gati në lutje që të mos ekspozoj në foto barkun se tani ‘si nënë e kupton vetë ti’ (?!). Unë kuptoj dhe nënkuptoj shumë gjëra dhe pikërisht për hir të këtyre bestytnive shpeshherë jam bërë paranojake…Ama të dashura gra e nëna, po nëse dikujt i duhet të punojë në ekran gjatë shtatzënisë dhe barkun ja shohin me mijëra e miliona sy?! Po nëse gjatë asaj periudhë bëjnë foto veshjesh shtatzëna për punë dhe ato sërish shihen nga pafund sy…dhe akoma më e zakonshme, mjafton një ditë në plazh që barku të shihet nga dhjetra sy…Ju lutem boll përcollët energji të tilla dhe bestytni që në vend të na ndihmojnë thjesht të shtojnë ankthin! Mbase është idiotllik, por edhe unë besoj te syri, ama çdo gjë ka një limit, se s’do ngujohemi në shtëpi tani që të jemi të mbrojtur nga syri keq”

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me

A duhet treguar barku gjatë shtatzënisë? Flet Einxhel: Boll me