21 Nëntor 2022, 21:39

Alketa Vejsiut i del parashikimi, libri i Ermal Mamaqit një ndër më të shiturit në panair

XING

Alketa Vejsiut i del parashikimi, libri i Ermal Mamaqit një ndër

Mbrëmjen e sotme në “Dance Albania” Ermal Mamaqi bëri një njoftim për librin e tij të sapobotuar të tilluar “Në garë me veten”.

Alketa Vejsiut i del parashikimi, libri i Ermal Mamaqit një ndër

Ai u shpreh se libri i tij është një ndër më të shiturit në panair dhe nuk i kurseu falenderimet. Moderatorja Alketa Vejsiu shtoi se ka dalë parashikimi i saj.

Alketa Vejsiut i del parashikimi, libri i Ermal Mamaqit një ndër

Ermal Mamaqi: Ah, më fal, doja të bëja një falenderim për të gjithë miqtë që kanë ardhur këtë javë në panair dhe faleminderit shumë që e bëtë librin tim nga më të shiturit e këtij panairi.

Alketa Vejsiu: Shpallja ime, e kuptuat, doli.

Ermal Mamaqi: Faleminderit Alketa!

Alketa Vejsiut i del parashikimi, libri i Ermal Mamaqit një ndër

Alketa Vejsiut i del parashikimi, libri i Ermal Mamaqit një ndër