24 Nëntor 2022, 14:42

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon, kapen me gjëra koti

XING

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon,

Arbana Osmani ka bërë së fundmi një bisedë me ndjekësit në rrjete sociale, ku mes të tjerash është pyetur rreth "Dancing With the Stars".

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon,

Moderatorja ka shkruar se asaj i pëlqejnë shumë konkurrentët, por juria e nervozon. Sipas saj, anëtarët e jurisë kapen me gjëra koti.

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon,

“Realisht, po i shihja dhe mbrëmë dhe unë si një njëri që s’di të kërcejë fare mahnitem nga ata. Madje ajo juria herë pas herë më bën nervoze se them si ka mundësi që nuk iu pëlqeuuu. Gjejnë bishta për disa gjëra kot. Ata konkurrentët bëjnë çudira. Mos më pyesni mua. Se mua si kërcimtarë më pëlqejnë të gjithë. Pa përjashtim”, është përgjigjur Arbana.

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon,

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon,

Arbana Osmani: Juria e 'Dancing With the Stars' më nervozon,